Ilosaarirock


ILOSAARIROCK

Ilosaarirock on Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali. Tapahtuma järjestetään Joensuussa Laulurinteellä heinäkuun toisena viikonloppuna.

Ilosaarirockin nettisivuille tästä

Holiday Linnunlahti Camping Ilosaarirockin aikaan

Holiday Linnunlahti Camping on Joensuun virallinen leirintäalue, joka sijaitsee heti Laulurinteen kyljessä. Leirintäalueen portti on aivan festivaaliportin vieressä.  Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

HUONEISTOT Ilosaarirockin 2014 ajalle on LOPPUUNMYYTY. Kesää odotellessa! :)

Telttamajoituksen hinta on 60 e / hlö (pe-ma), 60 e / to-ma,  70 e / ke-ma.


Rannekkeen hinta etukäteen ostettuna on 50 € / ranneke. Rannekkeen hinta portilta ostettuna on 60 € / ranneke. Telttailijat otetaan sisään tulojärjestyksessä, niistä ei oteta etukäteisvarauksia.

Holiday Linnunlahti Campingista johtaa festivaalialueelle portti, joka palvelee Linnunlahden asiakkaita. Portti sijaitsee uimarannan puolella. Portti on avoinna klo 12–22 lauantaina ja sunnuntaina.

HUOM! 
- Lemmikkieläinten tuonti kielletty!
- Alle 12-vuotiaiden majoittuminen ja oleskelu Ilosaarirockin aikana kielletty!

Vierailijaranneke

Aluueella on mahdollista vierailla lauantaista klo 12 alkaen. Vierailijarannekkeen saa hankkia festivaalin alettua lauantaina klo 12 alkaen. Rannekkeen hinta on 20 e / vkl. Pyrimme myymään rannekkeita koko festivaalin ajan. Tilanne tietenkin elää, mutta rannekkeiden saatavuus riippuu alueen täyttymisestä.


HUOM! Ajoneuvoliikenne loppuu alueelle alueen täytyttyä, varaudu pysäköimään parkkitaloon.

Asuntovaunulla tai -autolla tulevien kannattaa varata sähköpaikka etukäteen sähköpostitse
sales@linnunlahti.fi ) 2.5.2014 eteenpäin. Sähköpaikkoja on ainoastaan 30 kpl, joista varaukset otamme 18 kpl:seen. Sähköpaikkojen varausmahdollisuus on ainoastaan torstaina saapuville. Mikäli saavut vasta perjantaina, emme voi pitää varaustasi voimassa! Perjantaina sähköpaikkoja on jaossa saatavuuden perusteella. Huom! Sähköpaikkojen varaukset otetaan ainoastaan sähköpostilla. Varatut paikat vahvistetaan sähköpostilla ja paikan saa vahvistusta vastaan.

Asuntovaunusta sekä -autosta veloitetaan 50 € / vkl, henkilö- /pakettiautosta veloitus on 50 € / viikonloppu,  bussista tai muusta isosta autosta veloitus 150€. Näiden lisäksi majoittujilta normaali henkilöhinta (50)60 € / vkl. Ajoneuvoa ei voi siirtää alueelta pois viikonlopun aikana. Alueelle on varattu autoille parkkialue, jonka vieressä majoittuminen on kielletty. Suosittelemme käytettäväksi pysäköintitalon palveluja, jossa pysäköinti maksaa ainoastaan 15 € / vkl. Henkilöautohinnoittelu on jouduttu nostamaan tarkentuneiden turvallisuusmääräysten johdosta. Pyrimme saamaan kaiken pysäköinnin vastapäätä olevaan parkkitaloon. Täten myös viihtyvyys alueella paranee huomattavasti. 

Alueelle on lisätty suihku- ja vessakapasiteettia. Lisäksi sieltä löytyy ruokapisteitä, lounasravintola, kahvio sekä pienimuotoinen elintarvikekioski ja anniskelualue.

MUISTA TULOSTAA JA TÄYTTÄÄ MAJOITUSLOMAKE ENNEN SAAPUMISTASI. Se nopeuttaa ja edesauttaa kaikkien viihtyvyyttä.

Muistathan jo tullessasi, että monta telttaa yhdistävät katokset ovat kiellettyjä viranomaismääräyksin. Myös mahdollisia muita määräyksiä ja ohjeistuksia tullaan noudattamaan majoittumisen osalta. Poistumisaika alueeltamme on maanantaina 14.7.2014 klo 12 mennessä. Teltat yms jotka ovat alueellamme klo 12 jälkeen, luokitellaan jätteeksi ja poistetaan roskalavoille.

Lisätietoja ja varauksia

 Vastaanotto avoinna 9-19

Tiedustelu lomahuoneistosta »

Tulopäivä *

Lähtöpäivä *

 
 

Huoneiston koko *

1-2 henkilöä
3-4 henkilöä
5-6 henkilöä

Lisätiedot

Yhteystiedot

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinnumero *

Sähköpostiosoite *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

*) pakolliset kentät

Tiedustelu Caravan-alueen paikasta »

Lisätiedot

Yhteystiedot

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinnumero *

Sähköpostiosoite *

*) pakolliset kentät