PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

Alueella voi majoittua niin teltta-, karavaanari- kuin huoneistomajoituksessakin. Palveluja löytyy suihkusta saunaan sekä keittiöstä kahvioon ja grilliin. Festivaalielämyksen kruunaa privaattiportti, josta pääset festarialueelle ilman jonoja!

Privaattiportti festivaalialueelle Isot WC-tilat
Suihkut ja saunat, ROKKISAUNA klo 9.30-14 Rock-brunssi
Anniskelualue Keittiö ja grillikatos
Grilli Kahvio ja kioski
HUONEISTOMAJOITUS

HUONEISTOMAJOITUS

Ilosaarirock-viikonloppuna Holiday Linnunlahden huoneistoja voi vuokrata kiinnitetysti torstaista maanantaihin. Huoneistoihin mahtuu yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistoja on vuokrattavana 18kpl. Kaikissa huonestoissa on suihku- sekä saunatilat. Seuraavan kesän varauksia rockin ajalle alamme ottaa aina syyskuun alusta eteenpäin ja laskutamme ne ennakkoon heti alkuvuodesta.

TELTTAMAJOITUS

TELTTAMAJOITUS

Holiday Linnunlahti Campingiin voi majoittua joko ke-ma, to-ma, pe-ma tai la-ma. Majoitusrannekkeet saat ostettua joko ennakkoon verkkokaupastamme (hinta hieman edullisempi) tai verkkokaupan suljeuduttua paikan päältä portilta / respasta (respa on rokin aikaan avoinna 24h). Mitä aiemmin olet paikalla, sitä todennäköisemmin pääset valitsemaan telttapaikkasi! Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta risteyksestä. Kaikki hinnat ovat henkilömäärän (ei telttojen) mukaan.

 

Verkkokauppa
Verkkokaupastamme ennakkoon ostaneet saavat maksun onnistuttua maksuvahvistuksen Paytraililta sähköpostitse. Tämän lisäksi saat meiltä varausvahvistuksen majoituksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen – mikäli et ole saanut meiltä vahvistusta, tarkista vielä roskaposti. Tilauksia tulee meille useita satoja, joten varausvahvistuksen laittamisessa voi mennä pari päivää, olethan kärsivällinen 🙂
HUOM! Mikäli et löydä varausvahvistusta sähköpostista/roskapostista, ei paniikkia, JOS olet kuitenkin saanut maksuvahvistuksen Paytraililta! 🙂 Meillä on verkkokaupastamme ennakkoon ostaneista nimilista portilla, siinä saat sisäänkirjautumisen yhteydessä sekä majoitusnumeron että majoitusrannekkeen henkkareita näyttämällä. Huomioithan, että emme siis postita rannekkeita / lippuja ennakkoon.

Lisäksi suosittelemme Sinua tulostamaan ja täyttämään majoituslomakkeen ennen saapumistasi nopeuttaaksesi sisäänkirjautumista. Majoituslomakkeen löydät tältä sivulta. Myös aluekartta kannattaa tulostaa 🙂

KARAVAANARIMAJOITUS

KARAVAANARIMAJOITUS

Karavaanarimajoituksessa sähköpaikkoja on noin 30kpl, joista 18kpl on varattu ennakkoon verkkokauppamme kautta –> tämän vuoden rokin varattavat paikat on loppuunmyyty. Sähköpaikat varataan perjantaina alkaviksi, ja ne on lunastettava viimeistään lauantaina klo 8 mennessä – sen jälkeen myymme lunastamattomat paikat eteenpäin. Varaamattomat sähköpaikat ovat saatavilla paikan päältä keskiviikosta 12.7. alkaen periaatteella ”nopeat syövät hitaat”, eli vapaat paikat täytämme saapumisjärjestyksessä. Sähköttömiä paikkoja on yleensä löytynyt hyvin vielä perjantainakin. Karavaanarimajoitukseen sekä telttamajoitukseen tarvittavan majoitusrannekkeen voit ostaa joko ennakkoon verkkokaupastamme tai verkkokaupan sulkeuduttua portilta paikan päältä.

HUONEISTOMAJOITUS

 • to-ma 1525€/1-6hlö
 • HUONEISTOT LOPPUUNMYYTY!

TELTTAMAJOITUS

 • Hinnat verkkokaupan kautta ennakkoon ostettuna:
 • ke-ma 60€/hlö
 • to-ma 55€/hlö
 • pe-ma 50€/hlö
 • la-ma 40€/hlö
 • Hinnat portilta ostettuna
 • ke-ma 70€/hlö
 • to-ma 65€/hlö
 • pe-ma 60€/hlö
 • la-ma 50€/hlö

VERKKOKAUPPAAN

VERKKOKAUPPA SULJETTU! Loput rannekkeet myydään suoraan portilta 🙂 HUOM! Alueemme on todella iso (6ha), eli rannekkeita ja telttapaikkoja riittää kyllä suoraan portilta ostaville, joten nou hätä!:)

KARAVAANARIMAJOITUS

 • Asuntoauto 75€/PE-MA
 • Henkilöauto + asuntovaunu 25€ + 75€ / PE-MA 
 • Sähkö +10€/viikonloppu (ennakkoon varattavat sähköpaikat loppuunmyyty, loput 12kpl täytämme saapumisjärjestyksessä)
 • Majoitusranneke 50€/PE-MA/hlö (verkkokaupasta ostettuna), majoitusranneke vaaditaan kaikilta alueellamme majoittuvilta

3.

Osta majoitusranneke verkkokaupasta / paikan päällä

4.

Asetu majoitukseesi ja nauti festivaalista!

LISÄPALVELUT

ILOSAARIROCKIN ALUEKARTTA

LISÄTIETOJA

HUONEISTO

Huoneistoissa voivat majoittua täysi-ikäiset henkilöt, alaikäisillä tulee olla huoltaja. Holiday Linnunlahden alueella voivat majoittua Ilosaarirockin aikaan vain yli 12-vuotiaat. Lemmikkieläimiä ei voi alueelle festivaalin aikaan ottaa. Huoneistoihin pääsee kirjautumaan torstai-iltapäivänä klo 16 ja maanantaina luovutus tapahtuu viimeistään klo 11.

TELTTA

Telttailuun majoittujat otetaan tulojärjestyksessä, eli tiettyjä paikkoja ei etukäteen voi varata. Vastaanottomme on auki festivaaliviikonloppuna 24h. Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta portista. Tästä portista kulkeminen on mahdollista vain jalan. Majoitusrannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne voi lunastaa portilta henkilöllisyyden todistamisella (eli rannekkeita ei postiteta etukäteen). Verkkokauppa palvelee tammikuun 30. päivä alkaen ja sulkeutuu 10.7. klo 22:00. Verkkokaupan sulkeutumisen jälkeen majoitusrannekkeita saa respastamme 12.7. klo 16 asti, ja sen jälkeen rannekkeet ovat saatavilla majoitusalueemme portilta!

CARAVAN

Asuntoautojen ja -vaunujen paikkojen varauksia voi tehdä 30.1.2017 eteenpäin verkkokauppamme kautta. Sähköpaikkoja on saatavilla vain 30kpl, joista etukäteen 18kpl on varattavissa (näistä 18:sta 3kpl on busseille). Sähköpaikat voi varata vain torstaista alkaviksi ja ne on lunastettava viimeistään lauantaiaamuna klo 8. Sähköpaikan saa lunastettua verkkokaupan sähköpostivahvistuksella. Paikan päällä on saatavilla 12kpl varaamattomia sähköistettyjä caravan-paikkoja keskiviikkona 12.7. alkaen, ne täytämme saapumisjärjestyksessä.
Huom! Rokin 2017 ennakkoon varattavat sähköpaikat on loppuunmyyty.

Online-arvioinnit paikastamme: 2017

9.2/10

4.4/5

4.5/5