×

Majoitu ampumahiihdon maailmancupiksi Holiday Linnunlahteen!

Majoitu ampumahiihdon maailmancupiksi Holiday Linnunlahteen!

Ampumahiihdon maailmancupin osakilpailu järjestetään 8.-11.3.2018 Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Majoitu kätevästi Holiday Linnunlahdella kilpailujen ajan – Joensuun keskustan palveluiden ympäröimänä aivan kivenheiton päässä Kontiolahden kisapaikalta! Linnunlahdelta ampumahiihtostadionille liikkuminen on todella kätevää, sillä Joensuun keskustan ja Kontiolahden välillä on bussiyhteys, joka aloittaa liikennöinnin noin kolme tuntia ennen ensimmäistä starttia ja liikkuu Joensuu-Kontiolahti-Joensuu-väliä jatkuvalla syötöllä siitä lähtien.

Caravan-majoitus Linnunlahdella

Voit majoittua Holiday Linnunlahden sähköistetyille asuntoauto- ja asuntovaunupaikoille ampumahiihtokisojen ajaksi. Linnunlahden caravan-majoitukset maailmancupin osakilpailun ajaksi on mahdollista varata verkkokaupastamme joko ajalle 8.-11.3.2018 (to-su) tai 9.-12.3.2018 (pe-ma). Majoituksen hinta kummallekin ajankohdalle on 90 €/3 vrk ja se sisältää sähköpaikan sekä kahden hengen oleskelun alueella. Lisähenkilöt (5 €/hlö/vrk) maksetaan erikseen paikan päällä. Kisoihin voi varautua tulemalla paikan päälle jo aiemmin, jolloin caravan-majoitus on normaalin hinnastomme mukainen noilta aiemmilta öiltä. Caravan-paikat kannattaa varata nopeasti, sillä niitä on hyvin rajallinen määrä tarjolla! Voit varata caravan-majoituksen kätevästi TÄSTÄ linkistä.   Huomioithan, että otamme varauksia vain verkkokauppamme kautta!
Lisäksi paikan päällä on varauksettomia, sähköllä varustettuja caravan-paikkoja, jotka täytetään saapumisjärjestyksen mukaan. Kannattaa siis olla ajoissa paikalla!

Holiday Linnunlahden huoneistomajoitus on jo loppuunmyyty kisojen ajaksi.