PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN - ILOSAARI CAMPING

PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN - ILOSAARI CAMPING

Alueella voi majoittua niin teltta-, karavaanari- kuin huoneistomajoituksessakin. Palveluja löytyy suihkusta saunaan sekä keittiöstä kahvioon ja grilliin. Festivaalielämyksen kruunaa privaattiportti, josta pääset festarialueelle ilman jonoja!

 

Privaattiportti festivaalialueelle Isot WC-tilat
Suihkut ja saunat, ROKKISAUNA pe-su klo 8.30-14, ma klo 8.30-10 Rock-brunssi 14€/hlö (saatavana pe, la, su ja ma)
Anniskelualue Keittiö ja grillikatos
Grilli Kahvio ja kioski
Parkkihalli, josta voi liikkua sisään/ulos festivaalin aikana 24h palvelu Ilosaarirockin ajan
HUONEISTOMAJOITUS

HUONEISTOMAJOITUS

Ilosaarirock-viikonloppuna Holiday Linnunlahden huoneistoja voi vuokrata kiinnitetysti torstaista maanantaihin. Huoneistoihin mahtuu yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistoja on vuokrattavana 18kpl. Kaikissa huonestoissa on suihku- sekä saunatilat. Seuraavan kesän varauksia rockin ajalle alamme ottaa aina syyskuun alusta eteenpäin ja laskutamme ne ennakkoon heti alkuvuodesta.

 

HUOM! KAIKKI HUONEISTOMME ROKIN 2022 AJALLE OVAT JO LOPPUUNMYYTY!

 

TELTTAMAJOITUS

TELTTAMAJOITUS

Holiday Linnunlahden Ilosaari campingiin voi majoittua joko to-ma, pe-ma, la-ma tai su-ma. Majoitusrannekkeet saat ostettua ennakkoon Ilosaarirockin verkkosivuilta. Mitä aiemmin olet paikalla, sitä todennäköisemmin pääset valitsemaan telttapaikkasi! Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta risteyksestä. Kaikki hinnat ovat henkilökohtaisia, ei telttakohtaisia. Myös puolijoukkueteltassa majoittuminen onnistuu. Alueemme reunaan rajataan illaksi rauhoittuva green & silent-alue, tähän löydät lipun erikseen Ilosaarirockin verkkokaupasta.

Lisäksi suosittelemme Sinua tulostamaan ja täyttämään majoituslomakkeen ennen saapumistasi nopeuttaaksesi sisäänkirjautumista. Majoituslomakkeen löydät tältä sivulta sekä Ilosaarirockin sivuilta kesäkuun lopusta alkaen. Myös aluekartta kannattaa tulostaa 🙂

 

 

 

KARAVAANARIMAJOITUS

KARAVAANARIMAJOITUS

Karavaanarimajoituksessa löytyy sekä sähköllisiä että sähköttömiä paikkoja. Sähköpaikat varataan torstaina alkaviksi ja pidämme paikat varattuina koko viikonlopuin ajan. Karavaanarimajoitukseen sekä telttamajoitukseen tarvittavat majoitusrannekkeet tulee ostaa ennakkoon Ilosaarirockin verkkokaupasta. Muistathan ostaa sekä matkailuajoneuvolipun SEKÄ henkilökohtaisen leirintälipun. Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ilosaari Campingin henkilökohtainen leirintälippu.

 

 

 

 

 

 

HUONEISTOMAJOITUS

 • to-ma 1600€/1-6 hlö
 • KESÄN 2022 HUONEISTOT LOPPUUNMYYTY!

TELTTAMAJOITUS

 • to-ma 70€/hlö
 • pe-ma 65€/hlö
 • la-ma 55€/hlö
 • su-ma 45€/hlö
 • Silent & green pe-ma 70€/hlö

Huom! Leirintälippu on henkilökohtainen, ei teltta- tai matkailuajoneuvokohtainen. Jokaisen majoittujan tulee ostaa oma leirintälippu.

KARAVAANARIMAJOITUS

 • Asuntoauto/-vaunu sähköpaikka 150€/TO-MA
 • Asuntoauto/-vaunu ilman sähköä 100€/TO-MA
 • Bussipaikka sähköllä 200€/TO-MA
 • Henkilöauton parkkeeraus (parkkitalossa) 40€/ PE-MA

Huom! Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ilosaari Campingin henkilökohtainen leirintälippu.

3.

Osta majoitusranneke Ilosaarirockin verkkokaupasta.

4.

Asetu majoitukseesi ja nauti festivaalista!

ILOSAARIROCKIN ALUEKARTTA

LISÄTIETOJA

HUONEISTO

Huoneistoissa voivat majoittua täysi-ikäiset henkilöt, alaikäisillä tulee olla huoltaja. Holiday Linnunlahden alueella voivat majoittua Ilosaarirockin aikaan vain yli 12-vuotiaat. Lemmikkieläimiä ei voi alueelle festivaalin aikaan ottaa. Huoneistoihin pääsee kirjautumaan torstai-iltapäivänä klo 16 ja maanantaina luovutus tapahtuu viimeistään klo 11.

TELTTA

Teltta-alueelle majoittujat otetaan tulojärjestyksessä, eli tiettyjä paikkoja ei etukäteen voi varata. Vastaanottomme on auki festivaaliviikonloppuna 24h, joten alueelle saapumisesi onnistuu myöhälläkin. Majoitusrannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne voi lunastaa portilta verkkokauppaostoksesta saatavalla lipulla (eli rannekkeita ei postiteta etukäteen!). Alueellamme on myös rajattu, illaksi rauhoittuva silent & green-kortteli joka sijaitsee leirintäalueen reunassa. Voit valita majoittumisen Silent & Green -korttelissa ostaessasi lippua Ilosaari Campingiin (paikkoja on rajoitettu määrä). Lemmikkieläinten tuominen alueelle festivaalin aikana on kielletty. Mikäli saavut henkilöautolla, voit ostaa autollesi parkkihallilipun (sijaitsee Linnunlahden tien toisella puolella). Kaikki henkilöautot tulee siirtää parkkihalliin perjantaina klo 12 alkaen.

CARAVAN

Asuntoautojen ja -vaunujen paikkojen varaukset tehdään Ilosaarirockin verkkokaupan kautta. Sähköpaikat voi varata ainoastaan torstaista alkaviksi mutta pidämme ne varattuina koko viikonlopun ajan. Lemmikkieläinten tuominen alueelle festivaalin aikana on kielletty. Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ilosaari Campingin henkilökohtainen leirintälippu.

Online-arvioinnit paikastamme: 2022

9.2/10

4.5/5

4.5/5