PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

PARAS MAJOITUSVAIHTOEHTO ILOSAARIROCKIIN

Alueella voi majoittua niin teltta-, karavaanari- kuin huoneistomajoituksessakin. Palveluja löytyy suihkusta saunaan sekä keittiöstä kahvioon ja grilliin. Festivaalielämyksen kruunaa privaattiportti, josta pääset festarialueelle ilman jonoja!

Privaattiportti festivaalialueelle Isot WC-tilat
Suihkut ja saunat, ROKKISAUNA klo 8.30-14 Rock-brunssi
Anniskelualue Keittiö ja grillikatos
Grilli Kahvio ja kioski
Parkkihalli, josta voi liikkua sisään/ulos festivaalin aikana 24h palvelu Ilosaarirockin ajan
HUONEISTOMAJOITUS

HUONEISTOMAJOITUS

Ilosaarirock-viikonloppuna Holiday Linnunlahden huoneistoja voi vuokrata kiinnitetysti torstaista maanantaihin. Huoneistoihin mahtuu yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistoja on vuokrattavana 18kpl. Kaikissa huonestoissa on suihku- sekä saunatilat. Seuraavan kesän varauksia rockin ajalle alamme ottaa aina syyskuun alusta eteenpäin ja laskutamme ne ennakkoon heti alkuvuodesta.

 

HUOM! KAIKKI HUONEISTOMME ROKIN 2022 AJALLE OVAT JO LOPPUUNMYYTY!

 

TELTTAMAJOITUS

TELTTAMAJOITUS

Holiday Linnunlahti Campingiin voi majoittua joko to-ma, pe-ma, la-ma tai su-ma. Majoitusrannekkeet saat ostettua joko ennakkoon verkkokaupastamme (hinta hieman edullisempi) tai verkkokaupan suljeuduttua paikan päältä portilta / respasta (respa on rokin aikaan avoinna 24h). Mitä aiemmin olet paikalla, sitä todennäköisemmin pääset valitsemaan telttapaikkasi! Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta risteyksestä. Kaikki hinnat ovat henkilömäärän (ei telttojen) mukaan. Myös puolijoukkueteltassa majoittuminen onnistuu.

 

Verkkokauppa
Verkkokaupastamme ennakkoon ostaneet saavat maksun onnistuttua maksuvahvistuksen Paytraililta sähköpostitse. Tämän lisäksi saat meiltä varausvahvistuksen majoituksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtumaa- mikäli et ole saanut meiltä vahvistusta, tarkista vielä roskaposti. Tilauksia tulee meille ennen rokkia useita satoja, joten varausvahvistuksen laittamisessa voi mennä pari päivää, olethan kärsivällinen 🙂
HUOM! Mikäli et löydä varausvahvistusta sähköpostista/roskapostista, ei paniikkia, JOS olet kuitenkin saanut maksuvahvistuksen Paytraililta! 🙂 Meillä on verkkokaupastamme ennakkoon ostaneista nimilista portilla, siinä saat sisäänkirjautumisen yhteydessä sekä majoitusnumeron että majoitusrannekkeen henkkareita näyttämällä. Huomioithan, että emme siis postita rannekkeita / lippuja ennakkoon!

 

Lisäksi suosittelemme Sinua tulostamaan ja täyttämään majoituslomakkeen ennen saapumistasi nopeuttaaksesi sisäänkirjautumista. Majoituslomakkeen löydät tältä sivulta. Myös aluekartta kannattaa tulostaa 🙂

KARAVAANARIMAJOITUS

KARAVAANARIMAJOITUS

Karavaanarimajoituksessa sähköpaikkoja on noin 50kpl, joista 16kpl myymme ennakkoon verkkokauppamme kautta. Sähköpaikat varataan torstaina ja perjantaina alkaviksi (riippuen minkä tuotteen olet verkkokaupastamme ostanut), ja ne on lunastettava viimeistään lauantaina klo 8 mennessä – sen jälkeen myymme lunastamattomat paikat eteenpäin. Varaamattomat sähköpaikat ovat saatavilla paikan päältä keskiviikosta 13.7. alkaen periaatteella ”nopeat syövät hitaat”, eli vapaat paikat täytämme saapumisjärjestyksessä. Sähköttömiä paikkoja on yleensä löytynyt hyvin vielä perjantainakin. Karavaanarimajoitukseen sekä telttamajoitukseen tarvittavan majoitusrannekkeen voit ostaa joko ennakkoon verkkokaupastamme tai verkkokaupan sulkeuduttua portilta paikan päältä.

 

HUONEISTOMAJOITUS

 • to-ma 1550€/1-6hlö
 • HUONEISTOT LOPPUUNMYYTY!

TELTTAMAJOITUS

 • Hinnat verkkokaupan kautta ennakkoon ostettuna: HUOM! VERKKOKAUPPA SULJETTU, loput rannekkeet portilta 🙂
 • to-ma 60€/hlö
 • pe-ma 55€/hlö
 • la-ma 45€/hlö
 • su-ma 35€/hlö
 • Hinnat portilta ostettuna
 • to-ma 70€/hlö
 • pe-ma 65€/hlö
 • la-ma 55€/hlö
 • su-ma 45€/hlö

KARAVAANARIMAJOITUS

 • Asuntoauto sähköpaikka 96€/PE-MA
 • Ilman sähköä 80€/PE-MA
 • Henkilöauto + asuntovaunu 30€ + 96€ / PE-MA 
 • + Majoitusranneke  (vaaditaan kaikilta alueellamme majoittuvilta) esim. pe-ma majoitusranneke verkkokaupastamme 55€

3.

Osta majoitusranneke verkkokaupasta / paikan päällä

4.

Asetu majoitukseesi ja nauti festivaalista!

LISÄPALVELUT

ILOSAARIROCKIN ALUEKARTTA

LISÄTIETOJA

HUONEISTO

Huoneistoissa voivat majoittua täysi-ikäiset henkilöt, alaikäisillä tulee olla huoltaja. Holiday Linnunlahden alueella voivat majoittua Ilosaarirockin aikaan vain yli 12-vuotiaat. Lemmikkieläimiä ei voi alueelle festivaalin aikaan ottaa. Huoneistoihin pääsee kirjautumaan torstai-iltapäivänä klo 16 ja maanantaina luovutus tapahtuu viimeistään klo 11.

TELTTA

Telttailuun majoittujat otetaan tulojärjestyksessä, eli tiettyjä paikkoja ei etukäteen voi varata. Vastaanottomme on auki festivaaliviikonloppuna 24h, joten alueelle saapumisesi onnistuu myöhälläkin. Telttailualueelle pääsee Länsikadun ja Linnunlahdentien risteyksessä olevasta portista. Tästä portista kulkeminen on mahdollista vain jalan. Majoitusrannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne voi lunastaa portilta henkilöllisyyden todistamisella (eli rannekkeita ei postiteta etukäteen!). Verkkokauppa palvelee tammikuun 2. päivä alkaen ja sulkeutuu to 11.7. klo 8:00. Verkkokaupan sulkeutumisen jälkeen majoitusrannekkeita saa respastamme 11.7. klo 18 asti, ja sen jälkeen rannekkeet ovat saatavilla majoitusalueemme portilta!

CARAVAN

Asuntoautojen ja -vaunujen paikkojen varauksia voi tehdä 2.1.2022 eteenpäin verkkokauppamme kautta. Sähköpaikkoja on saatavilla vain 50kpl, joista etukäteen 16kpl on varattavissa autoille ja 3kpl busseille verkkokauppamme kautta. Sähköpaikat voi varata torstaista tai perjantaista alkaviksi ja ne on lunastettava viimeistään lauantaiaamuna klo 8. Sähköpaikan saa lunastettua verkkokaupan sähköpostivahvistuksella. Paikan päällä on saatavilla 12kpl varaamattomia sähköistettyjä caravan-paikkoja keskiviikkona 13.7. alkaen, ne täytämme saapumisjärjestyksessä.

Online-arvioinnit paikastamme: 2018

9.3/10

4.4/5

4.5/5